top of page

FarmaLink Team donosi inovativne proizvode na hrvatsko tržište!

Novosti

Poštovani posjetitelji i budući partneri,

S velikim ponosom najavljujemo suradnju s jednom od vodećih veledrogerijskih tvrtki u Hrvatskoj, Phoenix Farmacija d.o.o., čime ćemo omogućiti vodeću distribuciju našeg asortimana na hrvatskom tržištu. Uskoro će naši proizvodi biti dostupni za narudžbe u Hrvatskoj!

Na našoj web stranici možete pronaći sve informacije o našim uslugama i proizvodima. Bez obzira radi li se o medicinskim proizvodima, kozmetici ili dodacima prehrani, u FarmaLink Team-u uvijek nastojimo ponuditi visokokvalitetne i inovativne proizvode koji pružaju učinkovita rješenja za potrebe naših pacijenata i zdravstvenih ustanova.

Budite među prvima koji će imati priliku ponuditi naše proizvode i osigurati njihovu dostupnost u svojim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama medicinskih proizvoda, ljekarničkim jedinicama i drugim zdravstvenim ustanovama. Pratite našu web stranicu kako biste bili u tijeku s najnovijim informacijama i spremni za lansiranje našeg asortimana u suradnji s renomiranim međunarodnim partnerima u farmaceutskoj industriji.

S obzirom na značajan porast samoliječenja kako u svijetu tako i na domaćem tržištu u Hrvatskoj, predstavljamo brend medicinske kozmetike Dermarays proizvođača RAYS S.p.A iz Italije. Detaljnom analizom tržišta i konzultacijama sa stručnjacima iz zdravstvenog sektora odabrali smo proizvode koji će zadovoljiti rastuću potražnju za samoliječenjem, pružajući jednostavna, a učinkovita rješenja za različite zdravstvene probleme.

Kroz suradnju s medicinskim stručnjacima, zajednicama i relevantnim dionicima te uspostavljanjem partnerstava, cilj nam je postići dugoročne pozitivne učinke na zdravlje i kvalitetu života naših korisnika s zdravstvenim izazovima. Naša predanost inovacijama, kvaliteti i korisničkoj podršci ključni su čimbenici koji će nas voditi prema ostvarenju naše vizije - pružanju najboljih mogućih rješenja za zdravstvene izazove našeg vremena i poboljšanju života svakog kupca s kojim se susretnemo.

Obavijestit ćemo vas čim proizvodi budu dostupni za narudžbe putem našeg distributera Phoenix Farmacija d.o.o.. Ostanite povezani s nama putem našeg weba kako biste prvi saznali sve novosti i imali priliku prihvatiti našu viziju "ZDRAVLJE POVEZANO U SVAKOM KORAKU".

Veliki  pozdravi,

FarmaLink Team 😊

bottom of page