top of page

Pružanje izvrsnosti kroz distribuciju u zdravstvenom sektoru

Povezivanje zdravlja, poboljšanje života korisnika  naše zajednice

ISTAKNUTI PROIZVODI

Istražite naše najbolje proizvode

Ljekarne

Trenutno u zemlji djeluje 1.196 ljekarni. Ljekarne u Hrvatskoj uživaju veliko povjerenje potrošača i primarno su odredište za kupnju dermokozmetike. Oni nude vrijedne prilike za edukaciju potrošača, stručne savjete i personalizirane preporuke. Njihova rasprostranjenost diljem Hrvatske osigurava jednostavan pristup proizvodima.

1196

Ljekarne

Prilike  na hrvatskom tržištu

157

Online ljekarne

164

Specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda

+100

Zdravstvene ustanove

Online ljekarne ovlaštene za prodaju medicinskih proizvoda na daljinu

 

U Hrvatskoj trenutno posluje 157 internetskih ljekarni. Online ljekarne pružaju detaljne informacije o proizvodu, što je bitno jer potrošači često traže informacije o sastojcima, upotrebi i preporukama. Osim toga, web-mjesta online ljekarni nude razne marketinške mogućnosti za promociju pojedinog branda, poput posebnih ponuda i popusta.

Specijalizirane prodavaonice medicinskih i farmaceutskih proizvoda


Trenutno u zemlji postoje 164 specijalizirane maloprodaje. Oni se uglavnom nalaze u velikim i prometnim trgovačkim centrima. Pružaju širok izbor dermokozmetičkih marki i značajno pridonose ukupnom obujmu prodaje. Ove trgovine pružaju personalizirana iskustva kupnje, uz stručno osoblje koje nudi individualne preporuke.

Zdravstvene ustanove


Hrvatska ima 62 državne bolnice i rehabilitacijske centre koji nabavljaju robu putem javnih natječaja. Postoji i 1170 zdravstvenih ustanova u privatnom vlasništvu, uključujući klinike i ordinacije, što ukazuje na široke mogućnosti distribucije i promocije.

Domovi za umirovljenike i staračke domove
U Hrvatskoj trenutno postoji 681 pružatelj usluga domova za starije i nemoćne osobe, od kojih su 624 u privatnom vlasništvu, 3 u vlasništvu države i 54 u vlasništvu lokalnih i regionalnih vlasti.

NAŠE USLUGE

Nudimo niz usluga za sve vrste potreba

DISTRIBUCIJA MEDICINSKIH I FARMACEUTSKIH PROIZVODA

Specijalizirani smo za farmaceutsku distribuciju, povezivanje farmaceutskih tvrtki s ljekarnama, zdravstvenim ustanovama i drugim pružateljima zdravstvenih usluga diljem Hrvatske i jugoistočne Europe.

SUKLADNOST S REGULATORIMA

Navigacija regulatornim zahtjevima može biti složena u zdravstvenoj industriji. FarmaLink pruža podršku za usklađenost s propisima kako bi osigurao da svi distribuirani proizvodi zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti, učinkovitosti i zakonske usklađenosti.

UPRAVLJANJE LANCEM NABAVE I DISTRIBUCIJE

Učinkovito upravljanje opskrbnim lancem ključno je za besprijekoran rad u zdravstvu. FarmaLink Team optimizira procese opskrbnog lanca, od nabave do distribucije, upravljanja zalihama i logistike.

TRŽIŠNI TRENDOVI I ANALIZA TRŽIŠNIH POTENCIJALA

FarmaLink Team pruža dragocjene informacije o tržištu kroz detaljnu analizu tržišnih trendova i strateške uvide. Naš cilj je podržati naše partnere u donošenju informiranih odluka, prepoznavanju poslovnih prilika te održavanju vodeće pozicije na tržištu.

KORISNIČKA PODRŠKA

Zadovoljstvo kupaca u srži je naše poslovne filozofije. FarmaLink Team pruža specijaliziranu korisničku podršku za rješavanje upita, rješavanje problema i pružanje pomoći našim partnerima. Naš stručni tim iz same industrije, dio je obrazovanog u svim sektorima zdravstva, tim predan pružanju profesionalne usluge i izgradnji dugoročnih odnosa temeljenih na povjerenju i pouzdanosti su dio naše misije.

TRENING I EDUKACIJA

Kontinuirana znanstvena znanja i profesionalni razvoj ključni su prioriteti FarmaLink Team-a. Nudimo obuke i edukacije za zdravstvene djelatnike, farmaceute i ostale članove zdravstvene zajednice, kako bismo poboljšali saznanje Vaših stručnih  timova o inovacijama u farmaceutskoj industriji ,te na sami time učinili ih tržišno konkurentnijim i profesionalnijim pri pružanju zdravstvene skrbi.   

Rent-A-Rep

Među našim ponudama je Rent-A-Rep, usluga osmišljena da vam pruži iskusne predstavnike na bazi najma. Bilo da trebate kratkoročnu pomoć ili dodatnu podršku za svoje prodajne ili marketinške aktivnosti, naša usluga Rent-A-Rep osigurava pristup kvalificiranim stručnjacima za poboljšanje vaših poslovnih ciljeva.

O NAŠOJ TVRTKI

FarmaLink Team d.o.o. je mlada i dinamična farmaceutska tvrtka koju ističe usmjerenost na inovativna rješenja koja nisu tako zastupljena na našem tržištu. Također smo specijalizirani za zastupanje i distribuciju OTC lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani, dermokozmetike te medicinskog potrošnog materijala i uređaja. Naglašavamo digitalizaciju u svim operativnim procesima, od prodaje do nabave, ciljajući na krajnje kupce kao što su ljekarne. Naša ključna strategija temelji se na pružanju proizvoda i usluga vrhunske kvalitete te njegovanju dugoročnih partnerskih odnosa s našim dobavljačima i kupcima.

NAŠI PARTNERI

Naša vizija je temeljena na dugoročnim partnerstvima. Smatramo da su takvi odnosi ključni za uspjeh i zajednički rast.