top of page

O NAMA

Poticanje inovacija, povezivanje zdravstvene skrbi: otkrijte FarmaLink

Dobrodošli u FarmaLink, vašeg pouzdanog partnera u distribuciji i inovacijama u zdravstvu diljem Hrvatske i jugoistočne Europe. U FarmaLink-u nas pokreće strast za izvrsnošću, predanost kvaliteti i vizija poboljšanja dostupnosti zdravstvene skrbi za sve.

Društvena odgovornost

U FarmaLink-u vjerujemo u vraćanje zajednici i stvaranje pozitivnog utjecaja izvan poslovnih operacija. Kroz naše inicijative za društvenu odgovornost podupiremo dobrotvorne svrhe, ekološku održivost i projekte razvoja zajednice.

FarmaLink Team zastupstva inozemnih  principala : povezivanje na svim razinama i događajima zdravstvene industrije kako Hrvatske tako i cijele regije.

NAŠA MISIJA

Naša misija u FarmaLink Team d.o.o. je jasna: poticanje inovativnih rješenja koja obuhvaćaju sve operativne procese. Fokusiramo se na odabir asortimana s formulacijama koje donose novitete i nisu prisutne na hrvatskom tržištu niti na području jugoistočne Europe.

Zašto odabrati FarmaLink Team ?

  • Stručnost: s godinama iskustva i stručnosti u industriji, FarmaLink je vaš pouzdani izvor kvalitetnih farmaceutskih proizvoda i pouzdanih usluga distribucije.

  • Osiguranje kvalitete: Pridržavamo se najviših standarda kvalitete i usklađenosti s propisima, osiguravajući da svaki distribuirani proizvod ispunjava zahtjeve sigurnosti i učinkovitosti.

  • Inovacija: FarmaLink ostaje na čelu inovacija u zdravstvu, neprestano tražeći nove načine za poboljšanje procesa, proizvoda i ishoda za pacijente.

  • Usmjerenost na kupca: Naši kupci su u središtu svega što radimo. Pružamo personaliziranu uslugu, pravovremenu podršku i rješenja prilagođena njihovim jedinstvenim potrebama.

bottom of page