top of page

NAŠE USLUGE

FarmaLink je vaš pružatelj sveobuhvatnih rješenja u zdravstvenoj industriji. Nudimo širok raspon usluga prilagođenih različitim potrebama naših partnera i klijenata. Naša predanost izvrsnosti, inovacijama i zadovoljstvu kupaca potiče nas na pružanje iznimnih usluga koje dodaju vrijednost u svakoj fazi procesa distribucije zdravstvene skrbi.

DISTRIBUCIJA LIJEKOVA

Naša osnovna usluga je povezivanje farmaceutskih tvrtki s ljekarnama, zdravstvenim ustanovama i drugim pružateljima zdravstvenih usluga diljem Hrvatske i jugoistočne Europe. Putem naše učinkovite distribucijske mreže osiguravamo pravovremenu isporuku kvalitetnih farmaceutskih proizvoda našim partnerima, podržavajući njihove napore da pruže najbolju skrb za pacijente.

SUKLADNOST S REGULATORIMA

Navigacija regulatornim zahtjevima može biti složena u zdravstvenoj industriji. FarmaLink pruža podršku za usklađenost s propisima kako bi osigurao da svi distribuirani proizvodi zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti, učinkovitosti i zakonske usklađenosti.

UPRAVLJANJE LANCEM NABAVE I DISTRIBUCIJE

Učinkovito upravljanje opskrbnim lancem ključno je za besprijekoran rad u zdravstvu. FarmaLink optimizira procese opskrbnog lanca, od nabave do distribucije, upravljanja zalihama i logistike.

ANALIZA 

FarmaLink Team nudi vrijedne podatke o tržišnim potencijalim , analizu i strateške uvide kako bi pomogli našim partnerima da donose informirane odluke, identificiraju prilike i ostanu ispred konkurencije.

KORISNIČKA PODRŠKA

Zadovoljstvo kupaca u srži je naše poslovne filozofije. FarmaLink pruža namjensku korisničku podršku za rješavanje upita, rješavanje problema i pružanje pomoći našim partnerima. Naš odzivan i obrazovan tim predan je pružanju iznimne usluge i izgradnji dugoročnih odnosa temeljenih na povjerenju i pouzdanosti.

TRENINIG I EDUKACIJA VAŠIH TIMOVA

Kontinuirano učenje i profesionalni razvoj ključni su prioriteti FarmaLink Team-a. Nudimo programe obuke i edukacije za zdravstvene djelatnike, farmaceute i članove osoblja kako bismo poboljšali svoje znanje, vještine i stručnost.

RENT-A-REP

Među našim ponudama je Rent-A-Rep, usluga osmišljena da vam pruži iskusne predstavnike na bazi najma. Bilo da trebate kratkoročnu pomoć ili dodatnu podršku za svoje prodajne ili marketinške aktivnosti, naša usluga Rent-A-Rep osigurava pristup kvalificiranim stručnjacima za poboljšanje vaših poslovnih ciljeva.

FarmaLink Pharmaceutical Distribution - Povezivanje proizvođača i pružatelja zdravstvenih usluga

Trebaš li pomoć?

Trebate pomoć? Tu smo za Vas. Kontaktirajte nas danas!

bottom of page